Nuoli-Haukat

Jousiammuntaa Hämeenlinnassa vuodesta 1958

Syyskauden 2023 jäsentiedote

Syyskauden 2023 jäsentiedote

Puheenjohtajan tervehdys

Syksyinen tervehdys kaikille jälleen kerran! Kulunut vuosi on ollut vaiheikas ja tapahtumia on ollut erilaisia. Ohjattuja ammutuksia on ollut kokonaisuudessaan hyvin ja ne on saatu hoidettua kiitettävästi.

Kesäkuun alussa Viisarin radalla sattui seuran historian ensimmäinen onnettomuus ja siitä on tehty erillinen tapahtumaselvitys. Tarkoituksena on ollut tuoda esiin miksi ja miten kyseinen tapahtuma on aiheutunut, sekä miten se oltaisiin voitu välttää. Tapahtumaselvitys on jäsenistön luettavissa seuran websivuilta.

Jäsenistöä karsittiin kevätkokouksessa tehdyn päätöksen mukaisesti heinäkuun alussa. Jäsenkirjanpidosta ja Nimenhuudosta poistettiin kaikki, jotka eivät heinäkuuhun mennessä olleet maksaneet vuoden 2023 jäsenmaksua.

Uusia jäseniä ja yksittäisiä kokeilijoita on kesän mittaan kuitenkin tullut mukaan kohtuullisesti.

Minun puolestani kiitokset kaikille ohjauksiin, opetuksiin ja muutenkin toimintaan osallistuneille.

Keväällä seuralle tehtiin seuravaatetilaus ja kesäkauden aikana seuranvaatteet saatiin toimitettua ja laskutettua niitä tilanneille.

Seuravaatteita voi jatkossa tilata Seurashop.fi:stä itse samaan hintaan kuin yhteistilauksessakin.

Kesäkaudella pidettiin seuran sisäinen vapaamuotoinen kilpailu, jonka tulokset on nähtävissä seuran nettisivuilla. Syyskaudelle on kaavailtu vastaavaa matalan kynnyksen kilpailutoimintaa.

Nuoli-Haukat ry:n syksy ja talvi 2023

Lokakuun alusta seura on jälleen siirtynyt harjoituksissa sisätiloihin ja viime vuoden tapaan harjoitukset on kahdesti viikossa keskiviikkoisin 19.30 – 21.30 sekä lauantaisin 10.30 -12.30 Jyrätien liikuntahallilla osoitteessa Jyrätie 8A.

Syyskauden hallimaksun (60€) voi käydä maksamassa seuran verkkokaupassa tämän linkin kautta.

Hallimaksusta tulee tieto taloudenhoitajalle ja sihteerille, joten verkkokaupan kuitti on pääasiassa tiedoksi teille itsellenne.

Nuoli-Haukat osallistuu myös sisäkausien aikana SJAL:in ylläpitämään seurojen väliseen divariin.

Divarisarjat ammutaan pääsääntöisesti joka kuukauden viimeinen lauantai. Mikäli varsinainen divaripäivä ei jostain syystä sovi varapäivänä voidaan pitää kuukauden viimeistä keskiviikkoa.

Seuran sääntömääräinen syyskokous pidetään marraskuun 13. päivä Hämeenlinnassa Nordean kokoustiloissa. Lähetän siitä vielä erikseen kutsun sähköpostilla.

Kokouksen aiheena on mm. hallituksen kokoonpano ja yhdistyksen jäsenmaksujen vahvistaminen ensi vuodelle. Syyskokous on erinomainen paikka ja mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa seuran ensivuoden toimintaan.

Syyskokous on tarkoitus tällä hetkellä järjestää myös online kokouksena, joten paikan päälle ei ole pakko päästä tai ehtiä.

Viisarin jousiammuntakeskus

Kuten aikaisempina vuosinakin Viisarin jousiammuntakeskus on ”virallisilta” osin suljettu, tarkoittaen että seuran harjoituksia ja tapahtumia ei siellä syksyn ja talven aikana järjestetä.

Suomen säitä ja pimeyttä pelkäämättömät seuran jäsenet voivat tietenkin keskusta käyttää aikaisempien vuosien tapaan. Pakkasella kannattaa kuitenkin huomioida että taustat voi olla jäässä.

Hyvää alkavaa syksyä, tarkkoja laukauksia ja nähdään harjoituksissa!

Nuoli-Haukat ry. hallitus

Antti

Moikka, mun nimi on Antti. Lähdin kokeilemaan jousiammuntaa Nuoli-Haukkojen harjoituksiin vuonna 2015 ja sillä tiellä ollaan vielä. Mielenkiinto lajiin syttyi heti. Ammun vastakaarijousella ja pitkäjousella. Myös jousimetsästys on ollut mielessä jo tovin. Toimin yhdistyksemme sihteerinä.

Kommentointi on suljettu.