Nuoli-Haukat ry on sitoutunut suojaamaan jäsentensä ja asiakkaidensa yksityisyyttä kulloinkin voimassa olevan henkilötietoihin liittyvän lainsäädännön sekä muun soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

Jokaisella on oikeus tietää, mitä tietoja hänestä on tallennettu eri rekistereihin. Tällä sivulla informoimme rekisteröityjä asiakkaitamme ja jäseniämme henkilötietojen käsittelystä. Alla olevan tietosuojalausekkeen lisäksi alla olevissa tietosuojaselosteissa kerrotaan, mitä tietoja keräämme sekä mihin keräämme ja käytämme tietoja. Selosteissa kerrotaan tarkemmin myös rekisteröityjen oikeuksista ja rekisterien suojaamisesta.

Nuoli-Haukat ry tietosuojalauseke

Perusperiaatteemme on, että henkilötietoja kerätään mahdollisimman vähän. Niiden käyttö tähtää viestinnän mahdollistamiseen jäsenten tavoittamiseksi, palvelujen tarjoamiseksi, kehittämiseksi ja väliaikaisesti käytettynä esimerkiksi tilaisuuksien järjestämiseen. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Henkilörekistereissämme käsitellään nykyisten ja entisten jäsenten, toimintaamme keskeisesti liittyvien organisaatioiden yhteyshenkilöiden, luottamushenkilöiden ja työntekijöiden henkilötietoja. Henkilötietoja voidaan kerätä eri tavoin.

Pääsääntöisesti keräämme ja käsittelemme henkilötietoja, jotka olet antanut meille, kun olet asioinut kanssamme, esimerkiksi liittynyt jäseneksi, päivittänyt jäsenyyden aikaisia tietoja, tilannut uutiskirjeen, ilmoittautunut tapahtumiimme, toiminut kouluttajana tilaisuuksissamme tai kirjoittanut artikkelin julkaisuumme.

Sinun ei ole pakko antaa meille henkilötietojasi, mutta mikäli päätät näin, emme mahdollisesti pysty tarjoamaan kaikkia palveluitamme sinulle.

Emme siirrä tietoja EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle. Tietoja voidaan kuitenkin käyttämiemme palveluiden sisällä siirtää EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle, mutta ainoastaan sellaisissa palveluissa, jotka takaavat eurooppalaisen tietosuoja-asetuksen mukaisen tietosuojan tason, kun tietoa liikutellaan globaalissa infrastruktuurissa (esimerkiksi Google, MailChimp ja Dropbox).

Yhdistyksen jäsenrekisterissä olevia tietoja pääsee yhdistyksen sääntömääräisen kokouksen päätöksellä katsomaan ja muokkaamaan yhdistyksen puheenjohtaja ja sihteeri.

Yhdistyksen verkkosivut www.nuolihaukat.fi toimii Suomessa sijaitsevalla palvelimella.

Nuoli-Haukat ry puheenjohtaja