Nuoli-Haukat

Jousiammuntaa Hämeenlinnassa vuodesta 1958

Säästöpankki-areenan jousiammunta perjantaisin klo 19-21

Säästöpankki-areenan jousiammunta perjantaisin klo 19-21

Nuoli-Haukoilla on ammuntavuoro Säästöpankki-areenalla perjantaisin klo 19-21 ajalla 11.11.2016 – 12.5.2017. Vuoro tarkoitettu vain seuran jäsenille, ratamaksu 5€.

Rata sijaitsee Säästöpankki-Areenalla Hämeenlinnassa, osoitteessa Härkätie 17. Kyseessä on Pullerin vanhempi palloiluhalli, jossa jousiammunta tapahtuu juoksuradan puolella.

Sisäänkäynti pääovesta. Aulasta löytyy pukuhuoneet, joissa voi käydä vaihtamassa varusteita. Hallissa on paljon muitakin käyttäjiä, joten pukusuojiin ei kannata jättää mitään arvokasta.

Käynti juoksuradalle tapahtuu tekonurmikentän kautta. Kentälle mennään aulasta, jonka jälkeen käännytään oikealle.

Jousiammuntarata Pullerilla

Juoksurata on hallin oikeassa laidassa ja heittopäädyssä on tällä hetkellä kolme pyörillä olevaa taustaa. Ulkojalkineissa halliin ei saa mennä, siistit lenkkarit on ok. Hallin lämpötila on talvisin noin +15 astetta eli pitkähihainen asuste on paikallaan.

Pullerin radalla ammutaan vain omin välinein. Seuran jousia ei tuoda paikalle. Ammuntavuoron vastuuhenkilö kerää nimet tuttuun tapaan osallistumislistaan.

Varaudu osallistumaan radan ampumakuntoon valmisteluun ja alueen suojaamiseen ennen ammuntaa. Pihalla on maksuton pysäköinti.

Ajantasainen harjoituskalenteri löytyy yhdistyksen verkkosivuilta osoitteesta www.nuolihaukat.net/harjoitukset/

Tervetuloa ampumaan!

Antti

Moikka, mun nimi on Antti. Lähdin kokeilemaan jousiammuntaa Nuoli-Haukkojen harjoituksiin vuonna 2015 ja sillä tiellä ollaan vielä. Mielenkiinto lajiin syttyi heti. Ammun vastakaarijousella ja pitkäjousella. Myös jousimetsästys on ollut mielessä jo tovin. Toimin yhdistyksemme sihteerinä.

Kommentointi on suljettu.